Aile Destek Programı ödemeleri haziran ayında ne zaman yapılacağı vatandaşlar tarafından merak edilip sorgulanmaya başlandı.

ABD'nin ünlü bankasına ne oldu? Müşteriler hesaplarına ulaşamıyor! ABD'nin ünlü bankasına ne oldu? Müşteriler hesaplarına ulaşamıyor!

4 farklı gelir aralığı için farklı yardım tutarları ile aylık olarak hak sahiplerine ödenenen Aile Destek Programı ödemeleri, Haziran ayının ilk haftasının başlamasıyla birlikte aile destek ödemelerine yönelik araştırmalar da arttı. Her ay belirlenen tarihlerde aile destek ödemeleri ihtiyaç sahiplerinin hesaplarına aktarılıyor. İşte, 2024 Haziran ayı Aile Destek Programı ödemeleri hakkında güncel bilgiler…

HAZİRAN AYI AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Hanede kişi başına düşen aylık gelire göre belirlenen aile destek ödemeleri Haziran ödemelerinin, ayın 15'i ile 31'i arasında yapılması bekleniyor.

Vatandaşlar, ödemelerin hesaplarına yatırılıp yatırılmadığını e-Devlet üzerinden sorgulayabiliyor.

AİLE DESTEK ÖDEMESİ NE ZAMAN SONA ERECEK?

Haziran ayı ödemeleriyle birlikte Aile Destek Programı tamamlanacak ve vatandaşlar program kapsamında son kez destek alacaklar. 850 ile 1250 TL arasında değişen tutarlarda olmak üzere en 12 aylık ödeme döneminin son ödemesi 2024 yılı Haziran ayı için olup, bu dönemin ödemesi takip eden Temmuz ayında gerçekleştirilecek ve söz konusu destek programı sona erecek.

Ödemelerin zamanında yapılabilmesi için gerekli duyurular ve bilgilendirmeler Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılacak.

Muhabir: Haber Bülteni