Asayiş

Herkesin korktuğu olay onların başına geldi: Motorlu testerenin sekmesi sonucu ağır yaralandılar!

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde, motorlu testere ile ağaç kesmeye çalışan dede ve torunu, talihsiz bir kaza geçirerek ağır yaralandı.

Abone Ol

İnebolu ilçesine bağlı Aktaş köyünde gerçekleşen olayda, inşaat halindeki bir binada çalışan Mustafa K. ve torunu Yusuf D., motorlu testere ile ağaç kesimi yapıyordu. Edinilen bilgilere göre, ağaç kesimi sırasında motorlu testerenin kontrolsüz bir şekilde sekmesi sonucu, Mustafa K.’nin vücudunda ciddi kesikler oluştu. Dedesiyle ilgilenmeye çalışan Yusuf D. ise testerenin yeniden sekmesiyle yaralandı.

Sağlık Ekipleri Olay Yerine Geldi

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı olan Mustafa K. ve Yusuf D., olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahale yapıldıktan sonra İnebolu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumlarının ciddiyeti nedeniyle, dede ve torun Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Hayati Tehlike Devam Ediyor

Yaralılardan Mustafa K.’nin vücudunda oluşan kesiklerin ciddiyeti nedeniyle hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi. Torununun ise tedavisi devam ediyor.

Jandarma Soruşturma Başlattı

Olayın ardından jandarma ekipleri tarafından kazanın nasıl meydana geldiğine dair inceleme başlatıldı.