Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sözleri Üzerine CHP’den Acil Toplantı Talebi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sözleri Üzerine CHP’den Acil Toplantı Talebi

Maraş'ın Andırın ilçesi Çokak Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde Seçil G. ve kardeşi hayvan otlatan çoban Nail Yener'in yanına giderek Akifiye Mahallesi'ne gidip içki almasını istedi.

ÇOBAN KABUL ETMEDİ 

Çoban ise bu alışverişi gerçekleştiremeyeceğini söyledi. Bunun üzerine engelli çobanı tokatlayan kız kardeşler çeşmeden ıslattığı sopayla engelli çobana peş peşe vurmaya başladı. 

"ALLAHINI SEVERSEN VURMA"

Seçil G.'nin kız kardeşi M.G ise o anları kaydetti. Nail Yener, “Allah'ını seversen vurma” derken, Seçil G. sopayla vurmaya devam etti. Aldığı darbelerle yaralanan adam ne yaptıysa cani kızın elinden kurtulamadı.
Seçil G. bu sırada kardeşine, “Bak beyni kanıyor. Bakın beyninden nasıl kan geliyor, yaklaştır kamerayı. Evet arkadaşlar, Nail ağabeyimizin tek kanadı ama bir şey olmaz” denildi.

"GELDİLER BENİ DÖVDÜLER"

Çoban Yener, basın mensuplarının olayı sorması üzerine, “Ben hayvan otlatıyordum geldiler beni dövdüler. En son sopayla kafama vurdular. Kanlar içinde kaldım. Çok dövdüler ellerinden zor kaçıp eve gittim” dedi.

Muhabir: Haber Bülteni