Yukarı Tekke Ayyıldız Camisi'nde ikindi namazı sonrası gerçekleştirilen cenaze namazına Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, AK Parti Sivas Milletvekili Hakan Aksu, CHP Sivas Milletvekili Ulaş Karasu, Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş, 5'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanı Piyade Albay Cüneyt Mutlu, Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun ve birçok il protokolü katıldı. Ayrıca, şehidin ailesi, meslektaşları ve çok sayıda vatandaş da cenaze töreninde yer aldı.

"VATAN SAĞ OLSUN"

Cenaze namazı öncesinde duygusal anlar yaşandı. Şehidin eşi Semih Yılmaz, üniforması ile cenaze alanına gelerek tabutuna sarıldı. Gözyaşları içinde "İzin aldık gelecektik, vatan sağ olsun. Çok mu istedin, Sivas'ı?" diyerek duygularını ifade eden Yılmaz, eşinin tabutunu öperek uzun süre hüzünlü anlar yaşadı. Şehidin annesi Nurgül ve babası Mehmet Yağlı da kızlarının tabutunu ve fotoğrafını öperek gözyaşlarına boğuldu. Kılınan cenaze namazının ardından Şehit Yılmaz'ın cenazesi, Sivas’taki Polis Şehitliği'nde dualar eşliğinde toprağa verildi.

Ekonomik Krizin Kurbanı: 125 Yıllık Pastane Kapanıyor! Ekonomik Krizin Kurbanı: 125 Yıllık Pastane Kapanıyor!

Şeyda Yılmaz, 2023 yılı Aralık ayında Emniyet teşkilatına katıldıktan sonra, Ankara Polis Meslek Yüksek Okulu'ndan mezun olmuştu. İlk görev yeri İzmir İl Emniyet Müdürlüğü olan Yılmaz, eş durumu nedeniyle İstanbul’a tayin olmuştu. Yaklaşık bir yıl önce meslektaşı Semih Yılmaz ile evlenmişti.

Muhabir: Haber Bülteni