Aydın'ın İncirliova ilçesinde gerçekleştirilen bir operasyonla ele geçirilen 1 ton domuz eti, ilçe halkı arasında endişeye neden oldu. İncirliova'da bulunan bir çiftlikte gerçekleştirilen baskında ortaya çıkan domuz eti miktarı, vatandaşlar arasında güvenlik ve sağlık endişelerine yol açtı. İhbarları değerlendiren jandarma ekipleri, şüpheli işlemlerin olduğu çiftliğe operasyon düzenledi. Baskında, kesilip poşetlenmiş ve dondurulmuş vaziyette yaklaşık olarak 1 ton domuz eti ele geçirildi.

İncirliova Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ercan Uçak, olayın ardından yaptığı açıklamada, böyle bir durumun endişe verici olduğunu ancak olayın münferit olduğunu belirtti. Güvenlik güçlerinin sürekli denetimler yaptığını ve ilgili kurumların da gerekli önlemleri aldığını ifade eden Uçak, vatandaşların güvenli bir şekilde alışveriş yapabileceğini vurguladı. İncirliova'nın dürüst ve çalışkan esnafının adının bu tür olaylarla lekelenmemesi gerektiğini dile getiren Uçak, tarım ilçe müdürlüğünün de gerekli tedbirleri alarak ele geçirilen domuz etlerini imha ettiğini belirtti.

Beyoğlu'ndaki tacizcinin savunması hayrete düşürdü Beyoğlu'ndaki tacizcinin savunması hayrete düşürdü

İlçe genelindeki esnaf ve vatandaşlar, jandarma ekiplerine ve ilgili kurumlara teşekkür etti ve bu tarz olayların tekrarlanmaması için sürekli denetimlerin devam etmesini talep etti. Bu gelişmeler ışığında, İncirliova ilçesinde halk arasında oluşan endişelerin önüne geçilmesi ve güvenin yeniden tesis edilmesi için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Muhabir: Haber Bülteni