Olay, İstanbul'un Söğütlüçeşme-Beylikdüzü metrobüs hattında saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Üniversite öğrencisi G.A., okula gitmek için bindiği metrobüste, bir adamın önce gözleriyle ardından da fiziksel olarak kendisine yaklaşmasıyla tacize uğradı. G.A.'nın rahatsızlığını dile getirmesine rağmen, şahıs tacizine devam etti.

Tacizci.

Fatih'teki surlarda vahşice katledilen İkbal Uzuner son yolculuğuna uğurlandı Fatih'teki surlarda vahşice katledilen İkbal Uzuner son yolculuğuna uğurlandı

Şüpheli Kaçmaya Çalıştı, Vatandaşlar Müdahale Etti

Genç kızın tepkisi üzerine şüpheli, olay yerinden kaçmaya çalıştı. G.A., şahsı takip ederek başka bir metrobüse binmeye çalışırken cep telefonuyla kayda aldı. Bu sırada şüpheli, genç kızın telefonunu elinden almaya çalıştı. Ancak metrobüs içindeki vatandaşlar olaya hızla müdahale ederek şüpheliyi araçtan indirdi.

Tacizci.-1

"Senin de Anan Bacın Var" 

Olayı gören vatandaşlar, şüpheliye "Senin de anan bacın var" diyerek sert tepki gösterdi ve fiziksel müdahalede bulundu. O anlar, hem mağdurun hem de çevredeki diğer kişilerin cep telefonlarıyla kaydedildi. Vatandaşların müdahalesiyle şüpheli etkisiz hale getirildi ve güvenlik güçlerine teslim edilmek üzere bekletildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı