Dün öğle saatlerinde İstanbul'un Fatih ilçesinde gerçekleşen olay, kamuoyunda büyük üzüntüye yol açtı. Zanlı Semih Çelik, önce Eyüpsultan'da eski sevgilisi Ayşenur Halil’i silahla vurarak öldürdü. Ardından Fatih’e gelen Çelik, şu anki kız arkadaşı olan İkbal Uzuner'i de yanına alarak tarihi surlara çıktı. Burada Uzuner’i acımasızca öldüren Çelik, daha sonra surlardan atlayarak intihar etti.

Cenaze Törenine Yoğun Katılım

İkbal Uzuner için bugün Fatih Camii’nde düzenlenen cenaze töreni, büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Öğle namazını takiben kılınan cenaze namazına, acılı ailesinin yanı sıra İstanbul Valisi Davut Gül ve birçok vatandaş katıldı. Uzuner, dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze.

Jandarmadan magandalara şafak operasyonu: 14 kişi gözaltına alındı Jandarmadan magandalara şafak operasyonu: 14 kişi gözaltına alındı

Cenaze sırasında Uzuner’in yakınlarının derin üzüntü içinde olduğu ve bazı aile üyelerinin sinir krizi geçirdiği görüldü. Aile üyeleri, ayakta durmakta dahi zorlanırken, cenazeye katılanlar acıyı paylaştı ve destek oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı