Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, düğün ve eğlencelerde silah kullanarak toplumsal güvenliği tehdit eden şüphelileri belirlemek için detaylı bir inceleme başlattı. Yapılan araştırmalar sonucunda 14 kişinin, havaya ateş açarak hem kendilerini hem de çevrelerindekileri tehlikeye attığı belirlendi. Bu kişilerin kimlikleri tespit edilerek sabah saatlerinde evlerine baskın düzenlendi.

Ele Geçirilen Silahlar ve Mühimmat

Operasyon sırasında şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda 6 adet tabanca, 4 adet kurusıkı tabanca, 8 adet av tüfeği, 14 tabanca şarjörü ve 500’e yakın mermi ele geçirildi. Jandarma tarafından el konulan silah ve mühimmatın, şüphelilerin düğünlerde kullandıkları düşünülen malzemeler olduğu ifade edildi.

Fatih'teki surlarda vahşice katledilen İkbal Uzuner son yolculuğuna uğurlandı Fatih'teki surlarda vahşice katledilen İkbal Uzuner son yolculuğuna uğurlandı

Soruşturma Devam Ediyor

Gözaltına alınan 14 kişinin jandarmadaki sorgu ve işlemleri devam ederken, yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve vatandaşın güvenliğini tehlikeye atan kişilere karşı operasyonların kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı