Asayiş

İnegöl'de okul servisi kaza yaptı: 8’i öğrenci 11 yaralı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde servis minibüsü ile hafif ticari araç çarpıştı; 8'i öğrenci 11 kişi yaralandı.

Abone Ol

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bugün saat 10.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, bir okul servisi ile bir hafif ticari araç çarpıştı. Kazada 8'i öğrenci olmak üzere toplam 11 kişi yaralandı.

Kaza, İnegöl ilçesinin Kemalpaşa Mahallesi Paşaören Sokak ile Hicran Sokak'ın kesiştiği kontrolsüz kavşakta gerçekleşti. Paşaören Sokak'ta seyir halinde olan Mustafa M. (36) yönetimindeki 16 S 6558 plakalı servis minibüsü, Hicran Sokak'tan çıkan Ufuk M. (37) yönetimindeki 16 MDC 92 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle her iki araç da ciddi şekilde zarar gördü.

Yaralıların dururmu iyi

Kazada, servis minibüsündeki öğrenciler Mehmet Ali Ç. (5), Ayşe Ç. (5), Yusuf Y. (4), İbrahim Efe B. (4), Elisa S. (4), Zümra Ü. (5), Elisa E. (4), Asel K. (5) ve servis hostesi Aslı A. (42) hafif şekilde yaralandı. Ayrıca, her iki aracın sürücüleri de kazadan etkilendi. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalelerin ardından, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.