Ekonomi

İslam Memiş açıkladı! Gram altında flaş yükselişler olacak...

Ekonomik dalgalanmaların gölgesinde, altın fiyatlarıyla ilgili heyecan verici gelişmeler yaşanıyor. Piyasa analisti İslam Memiş'in açıklamalarına göre, gram altın için büyük bir yükseliş süreci başlıyor. Memiş, gelecek dönemde altın fiyatlarında önemli bir ralli öngörüyor.

Abone Ol

Finans dünyasının önde gelen isimlerinden İslam Memiş, yaptığı değerlendirmede gram altın için dikkat çekici tahminlerde bulundu. Küresel ekonomik koşulların etkisiyle altın fiyatlarında artış beklediğini belirten Memiş, özellikle ons altın için 2600 - 3000 dolar aralığını işaret etti.

Memiş'in analizlerine göre, gram altın da güçlü bir yükseliş trendi içinde olacak. Özellikle dolar kurundaki hareketlerin ve küresel piyasa dinamiklerinin etkisiyle gram altının 2700 lira seviyesinin üzerinde direnç göstereceği öngörülüyor.

Gelecek dönemde altın fiyatlarında yaşanabilecek ani değişimlere karşı yatırımcıları uyaran Memiş, özellikle bayram sonrası için hızlı fiyat artışlarının mümkün olduğunu vurguladı. Yatırım yapmayı düşünenlerin dikkatli olmaları gerektiğini belirten uzman, piyasanın dalgalanmalarına karşı hazırlıklı olunması gerektiğini söyledi.