TÜRK-İŞ'ten iktisat politikalarına sert eleştiri TÜRK-İŞ'ten iktisat politikalarına sert eleştiri

İslam Memiş'in konu hakkında açıklamaları şöyle:

" Dolar/TL kuru 32.85 seviyesinde. Dolar, uluslararası piyasalarda değer kazanmaya devam ediyor. Dolar endeksi 105.65 düzeyinde ve değer artışı sürüyor. Yukarıda 105.85 dolar direnci bulunuyor. Endekste bir satış bekliyorum, dikkatli olun. Uluslararası piyasalarda dolar karşısındaki varlıklarda da satışlar gördük. Dolar güçlü durduğu için euro/TL kuru da 35 lira altına sarkmadı. Bu hafta yukarı yönlü hareketlerine devam edeceğini tahmin ediyorum."

Altın ve Gümüşte Yılın Son Düşüşleri

"Bu hafta ons altın ve ons gümüşte düşüş beklentim vardı. Düşüşleri gördük. Ons altında 2280 doları takip edeceğimizi belirtmiştim. Bu hafta altın yatırımcılarının iyi değerlendirmesi gerektiğini söyledim. Altın ve gümüşte yükseliş yolculuğu var. Bu haftaki düşüşler yılın son düşüşleri olacak. Bu haftayı iyi değerlendirin. 2293 dolara kadar gerileyen ons altın gördük. Beklentimiz hemen hemen gerçekleşti. 2300 dolara yerleştikten sonra temmuzda yükseliş yolculuğu başlayacak. Ardından 2600 dolar ve 3000 dolara kadar kapıların açıldığı bir yükseliş bekliyorum."

Gümüş ve Gram Altın Yatırımları

"Ons gümüşte de 28.80 dolar beklentimiz gerçekleşti. Şu anda ons gümüş 28.85'te. Burada da dip seviyeler görüldü. 37 dolar seviyelerini bekleyeceğiz ons gümüşte. Bundan sonra yukarı yönlü hareketlerde agresif yükselişler beklemekteyim."
"Gram altın yatırımcılarına ons altını takip etmeleri gerektiğini belirttim. Gram altın 2485 lira seviyesinde. Tekrar 2500 altına sarktı. Alır mıyım? Ben alırım. Aşağıda da 2470 lira gibi bir alanı var ama ben kendimi riske atmam. Yıl sonuna kadar sessizce bekleyen bir yatırımcı olurum ve pozisyonumu kapatırım. Dünyanın farklı ülkelerinden riske dair haber akışları geliyor, kendimi güvende hissetmek için buradan pozisyonumu kapatırdım."

Gümüş Almak İsteyenlere Uyarılar

"Gümüş almak isteyenler TL ile gram gümüş alabilirler. Beklentim 37 lira çünkü. 34 lira ilk ana direnç olacak. Gümüş almak isteyenler için bu fiyatlar uygun."
Muhabir: Haber Bülteni