Spor

İsmet Taşdemir'den maç sonu değerlendirmesi: "Yine son dakikalarda gol yedik"

Bodrum FK'nın teknik direktörü İsmet Taşdemir, Süper Lig’in 5. haftasında RAMS Başakşehir'e 1-0 mağlup olmalarının ardından basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Taşdemir, mağlubiyetin yine son dakikalarda yedikleri golle geldiğini belirtti.

Abone Ol

Basın toplantısında konuşan Taşdemir, rakiplerinin ofansif anlamda çok kuvvetli bir takım olduğunu vurguladı. “Ligimizde erken başlayan bir takımla karşılaştık, bizimle birlikte 10. maçlarına çıktılar. Kaliteli oyuncuları var ve biz de maçın gerektirdiklerini büyük ölçüde doğru yaptık. Ancak son dakikalarda kalemizde gördüğümüz golle sahadan mağlup ayrıldık" ifadelerini kullandı.

"Oyun Memnuniyet Verici"

Taşdemir, takımının sahada gösterdiği performanstan genel anlamda memnun olduğunu belirterek, "Oyuncularım ellerinden gelen her şeyi yaptı. Göztepe maçı haricindeki tüm karşılaşmalarda umut verici bir oyun sergiledik. Doğru oyun üzerinde ısrarcı olacağız ve her hafta üzerine koyarak ilerlemeye çalışacağız” dedi.

"Yeni Oyuncular Zamanla Takıma Alışacak"

Yeni transferlerin henüz takıma tam olarak adapte olamadığını belirten teknik adam, "İki ya da bir idmanla maça çıkan arkadaşlarımız vardı. Önümüzdeki haftalarda daha iyi performans göstereceklerine inanıyorum" dedi.

"Kırmızı Kartlar ve Hakem Kararları"

Maçın hakem kararları hakkında konuşmak istemediğini söyleyen Taşdemir, kırmızı kartların takımı olumsuz etkilediğini, ancak odaklarının tamamen oyuna yöneldiğini ifade etti. "Oyunumuz iyi, fakat bu seviyeyi bir adım daha ileri taşımamız gerekiyor" şeklinde konuştu.