FETÖ'den ihraç edilen uzman çavuş 5 yaşındaki çocuğu taciz etti! FETÖ'den ihraç edilen uzman çavuş 5 yaşındaki çocuğu taciz etti!

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Lübnan'daki askeri operasyonlarını sürdürürken, özellikle Hizbullah'ın etkin olduğu bölgelerdeki köylere yönelik tahliye çağrısında bulundu. İsrail ordusunun sözcüsü Albay Avichay Adraee, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, 22 köydeki sivil halka güvenliklerini korumak amacıyla bölgeyi terk etmeleri yönünde uyarıda bulundu.

"Hizbullah’ın Faaliyetleri Tehlike Yaratıyor"

Albay Adraee, açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

"Hizbullah’ın faaliyetleri İsrail ordusunu harekete geçmeye zorluyor. Güvenliğiniz için evlerinizi derhal tahliye etmelisiniz. Hizbullah üyelerinin, tesislerinin veya silahlarının yakınında bulunan herkes hayatını tehlikeye atıyor. Evlerinizi terk etmeli ve Awali Nehri’nin hemen kuzeyine geçmelisiniz" 

Güneye Gitmek Yasak

Adraee ayrıca, Lübnan'ın güneyine doğru herhangi bir hareketin siviller için ciddi bir tehdit oluşturabileceği konusunda da uyarıda bulundu ve "Güneye doğru herhangi bir hareket, hayatınız için tehlike oluşturacağı için güneye gitmeniz yasaktır. Şartlar uygun olduğunda evlerinize ne zaman dönebileceğinizi size bildireceğiz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı