Gündem

İsteme esnasında damada özel kahve menüsü hazırladı! "Bir de bu çıktı"

Gelin ve damadın yaşamlarına adım atarken gerçekleştirdikleri isteme törenleri, sadece iki aile arasında değil, aynı zamanda toplumsal geleneklerin de yaşatıldığı önemli bir etkinlik. Geçmişten bu yana devam eden bu gelenek farklılaşsa da sözler hala aynıdır. Son olarak bir gelin adayı evine gelen damada özel kahve menüsü hazırlaması büyük dikkat çekti...

Loading...

Abone Ol

Son günlerde sosyal medyada gündem olan bir isteme töreni, alışılmışın dışında bir detayla dikkatleri üzerine çekti. Gelin, damada kahve seçmesi için özel bir menü hazırladı ve bu menü sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

İsteme töreninde, gelin tarafından hazırlanan menüde yer alan kahve çeşitleri, arasında bol tuzlu, tuzlu, ballı olarak yerini aldı.  Menüde dikkat çeken en ilginç seçeneklerden biri, "bol tuzlu kahve" oldu. Bunun yanı sıra, sade kahve 200 TL, ballı kahve ise 300 TL olarak fiyatlandırıldı. 

BALLI KAHVE 300 TL, İSTEME ÇİKOLATASI 100 TL

Menünün tatlılar kısmında ise "isteme çikolatası" 100 TL gibi bir fiyatla dikkat çekti. 

Bu ilginç menü, birçok kişi tarafından "düğün geleneğinin modernleşmesi" olarak yorumlandı.  Sosyal medya üzerinden yapılan yorumlar, gelinin bu yaratıcı düşüncesini öven paylaşımlarla dolup taştı.