31 Mart Yerel Seçimleri sonrası İYİ Parti’de istifalar peş peşe gelmeye devam ederken, Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesi de partide krize neden oldu. En son İYİ Parti İstanbul Milletvekili Seyithan İssiz partisinden istifa ettiğini açıklarken, İYİ Parti Ankara Milletvekili Koray Aydın’da Erdoğan-Akşener görüşmesine tepki göstermişti.

Suların durulmadığı İYİ Parti'yle ilişkin dikkat çeken bir iddia gazeteci Barış Yarkadaş'tan geldi.Yarkadaş, İYİ Parti Ankara milletvekili Koray Aydın’ın Kurban Bayramı sonrası bir grup partili ile birlikte istifa edip başka bir siyasi oluşum içine gireceğini iddia etti.

tv100'de Gürkan Hacır ile Taksim meydanı" programında konuşan Yarkadaş şunları söyledi:

Eski Milli Eğitim Bakanı'ndan Gezi olaylarıyla ilgili dikkat çeken açıklama: "AK Parti için dönüm noktasıydı" Eski Milli Eğitim Bakanı'ndan Gezi olaylarıyla ilgili dikkat çeken açıklama: "AK Parti için dönüm noktasıydı"

 "İYİ Parti’nin bunda sonraki durumu daha da zor. Kurban Bayramı'ndan sonra Koray Aydın ve bir grup arkadaşının istifa ederek başka bir siyasi oluşum içine gireceği söyleniyor. Ben günlerdir Koray Aydın'ı arıyorum. Telefonu sürekli kapalı. Mesaj da attım kendisine."
Muhabir: Haber Bülteni