Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in görüşmesi sonrası İYİ Parti’de Akşener’e yönelik tepkiler devam ederken İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz'un görüşmeye tepki olarak Meral Akşener’in fotoğraflarının parti il ve ilçe başkanlıklarından indirilmesi gerektiğini söylediği ortaya çıkmıştı. Bu teklifle ilgili bilgi ise Akşener'in de partisine bir yazı göndererek, “Fotoğraflarımı indirin” dediği belirtilmişti.

Parti içinde yaşanan tartışmalar devam ederken İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz'un kesin ihraç talebiyle Müşterek Disiplin Kuruluna sevk edildiği bildirildi.

İhraç talebinin Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu tarafından verildiği aktarılırken ihraç nedeni netlik kazanmadı.

Melih Gökçek’in beraat kararı bozuldu: Yargılama yeniden başlıyor! Melih Gökçek’in beraat kararı bozuldu: Yargılama yeniden başlıyor!

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İYİ Parti Çanakkale Milletvekili Rıdvan Uz, Genel Başkan'ımız Dursun Müsavat Dervişoğlu tarafından, parti tüzüğünün kendisine verdiği yetkiye istinaden, tedbirli olarak ve kesin ihraç talebiyle Müşterek Disiplin Kuruluna sevk edilmiştir." ifadelerini kullandı.

Muhabir: Haber Bülteni