Asayiş

İzmir'deki patlamadan acı haber: 5 kişi öldü, çok sayıda yaralı var

İzmir’in Torbalı ilçesinde bir binanın zemin katında meydana gelen patlamada vefat edenlerin sayısı 512e yükseldi.

Abone Ol

İzmir’in Torbalı ilçesinde bir binanın zemin katında patlama meydana geldi. Korku dolu anlara sebep olan patlama ile ilgili İzmir Valisi Süleyman Elban, Torbalı Ayrancılar Mahallesi’ndeki patlamanın bir iş yerindeki sanayi tipi tüpten kaynaklandığını, patlama sebebiyle 5 kişinin hayatını kaybettiğini, 63 kişinin yaralandığını belirtti.

5 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Maalesef 1 vatandaşımız daha hayatını kaybetmiş. Vefat eden vatandaşlarımızın sayısı 5’e yükselmiştir" dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir’in Torbalı ilçesindeki Fevzi Çakmak Mahallesi’nde bulunan bir lokantada meydana gelen patlamada 1 kişinin daha hayatını kaybettiğini bildirdi. Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Maalesef 1 vatandaşımız daha hayatını kaybetmiş, vefat eden vatandaşlarımızın sayısı 5’e yükselmiştir. 57 vatandaşımız da yaralanmıştır. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" ifadelerine yer verdi.

PATLAMA ANI KAMERADA

Sanayi tipi tüpün neden olduğu patlamada 5 kişi yaşamını yitirdi, 63 kişi de yaralandı. Bölgede bulunan 10 binada hasara neden olan patlama anı kameralara yansıdı.

Ayrıca sokakta bulunan 11 binada ise hasar meydana geldi. Binada yaşanan patlama anı ise saniye saniye kameralara yansıdı.