Antalya’nın Alanya ilçesinde turizm işletmeciliği alanında işletmeleri bulunan, Josef Kadir olarak bilinen Abdülkadir Tanrıtanır vefat etti. Ölümünün ardından arama motorlarında “Josef Kadir kimdir? Neden öldü?” sorgulamaları yapılıyor. Peki, Peki, Josef Kadir kimdir? Josef Kadir neden öldü?

Hasan Nasrallah kimdir? Hasan Nasrallah öldü mü? Hasan Nasrallah kimdir? Hasan Nasrallah öldü mü?

JOSEF KADİR NEDEN ÖLDÜ?

Josef Kadir olarak bilinen Abdülkadir Tanrıtanır’ın ölüm nedeni merak ediliyor. 58 yaşındaki Josef Kadir, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Akşam saatlerinde evinde rahatsızlanan Josef Kadir hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Tanrıtanır, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Josef Kadir’in vefatı sonrası  AK Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, sosyal medaya hesabından taziye mesajı yayınladı. Çavuşoğlu mesajında, ”Alanya turizmine önemli katkıları olan herkesin çok sevdiği kıymetli dostum Kadir Tanrıtanır Hakk’ın rahmetine kavuştu. Allah rahmet eylesin. Ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekanı cennet olsun." ifadelerine yer verdi.

JOSEF KADİR KİMDİR?

Josef Kadir olarak bilinen Abdülkadir Tanrıtanır Antalya Alanya’da 35 yıldır turizim işletmecisi olarak çalıştı. 58 yaşında hayata gözlerini yuman Josef Kadir çevresi tarafından sevilen bir isimdi.

Muhabir: Haber Bülteni