Yaşam

Kahramankazan’a proje destek sözü

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Kahramankazan Belediyesi tarafından geliştirilecek projelere destek vereceklerini açıkladı.

Abone Ol

Ankara’nın önemli ilçelerinden biri olan Kahramankazan içi geliştirilecek projelere Ankara Büyükşehir belediyesi destek verecek.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu ile birlikte Yassıören Mahallesi ve Fethiye Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, mahalleliyle samimi bir şekilde sohbet etti ve bayramlarını kutladı.

DESTEK SÖZÜ

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu’nun her zaman yanında olacaklarını belirten Başkan Yavaş: ‘’Vatandaş dostu belediye anlayışımızı sürdürmenin çabası içerisindeyiz. İnşallah önümüzdeki süreçte sizden gelen talepler ve Selim Başkanımızın Kahramankazan hakkında hayata geçirmek istediği projeleri gerçekleştirmek için gayret edeceğiz.’’ dedi.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu da ziyarette ABB Başkanı Yavaş ile ilçenin sorunları ve ihtiyaçları konusunda iş birliği içerisinde olacakları mesajı verdi. Ankara Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde birçok projeyi hayata geçireceklerini dile getiren Başkan Çırpanoğlu, desteklerinden dolayı ABB Başkanı Mansur Yavaş’a şimdiden teşekkürlerini iletti.