Bartın'da çevre kirliliğine büyük ceza Bartın'da çevre kirliliğine büyük ceza

Kahramankazan Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşen ‘’Yaz Festivali’’ eğlence dolu sahne gösterileri eşliğinde sürmeye devam ediyor. Büyük ilgi gösterilen festivalde her yaş grubundan vatandaş eğlencenin tadını çıkartıyor. Kahramankazan Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen Yaz Şenlikleri eğlence dolu sahne gösterileri eşliğinde devam ediyor. 31 Ağustos 2024 tarihinde saat 16.00'da başlayacak olan şenlik, 1 Eylül 2024 tarihine kadar sürecek olan şenlikler, Kahramankazan Millet Bahçesi'nde renkli anlara sahne olacak.

Kahramankazan Millet Bahçesi’nda düzenlenecek olan festivalde birçok sürpriz Kahramankazanlıları bekliyor. 

Hafta Sonu Etkinlikleri Kahramankazan’da

Kahramankazan Millet Bahçesi'nde düzenlenecek olan Yaz Şenlikleri, her yaştan vatandaşa hitap eden eğlenceli aktivitelerle dolu bir hafta sonu vadediyor. 31 Ağustos Cumartesi ve 1 Eylül Pazar günleri saat 16:00 ile 22:00 arasında gerçekleştirilecek şenliklerde, çeşitli gösteriler, konserler ve aile dostu etkinlikler yer alacak.

Kahramankazan Millet Bahçesi'nde Buluşalım

Kahramankazan Belediyesi, tüm vatandaşları bu keyifli etkinliğe katılmaya davet ediyor. Millet Bahçesi'nin yeşil ve huzurlu atmosferinde, müzik ve eğlence dolu bir hafta sonu için geri sayım başladı. 

Kahramankazan Belediyesi tarafından etkinlik hakkında yapılan açıklamada, "Eğlenceye hazır mısın Kahramankazan? Yaz Şenlikleri bu hafta sonu Kahramankazan Millet Bahçesi’nde sizlerle… Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. 31 Ağustos Cumartesi - 1 Eylül Pazar Kahramankazan Millet Bahçesi 16:00-22:00" ifadeleri kullanıldı.

Muhabir: Cansel Yıldız