Kahramankazan Belediyesi, bölgenin zengin tarım ürünlerini ve yöresel lezzetlerini vatandaşlarla buluşturmak ve üreticileri desteklemek amacıyla köy pazarı kuruyor.  Her Cumartesi Kahramankazan’da kurulacak olan köy pazarında, çiftçilerin yetiştirdiği taze sebze, meyve, yöresel peynirler, bakliyatlar, reçeller ve el işi ürünler gibi birçok ürün yer alacak. 
27 Temmuz 2024 Cumartesi günü saat 08:00-18:00 arasında gerçekleşecek olan pazarda, başkentlilerin damak zevkine hitap edecek pek çok ürün çeşidi bulunacak. Kahramankazan Köy Pazarı, Belediye Başkanı Av. Selim Çırpanoğlu'nun öncülüğünde, her Cumartesi vatandaşları bekliyor olacak. 

Kore Kültür Merkezi’nden 13. Yıl Özel K-Beauty Kursları Başlıyor Kore Kültür Merkezi’nden 13. Yıl Özel K-Beauty Kursları Başlıyor

Kahramankazan Belediyesi’nden çiftçilere tam destek 

Kahramankazan Belediye Başkanı Av. Selim Çırpanoğlu, "Çiftçilerimizin emekleriyle yetiştirdikleri doğal ürünleri halkımıza sunmak, yerel ekonomiyi desteklemek ve köy kültürünü yaşatmak için Kahramankazan Köy Pazarı'nı düzenliyoruz. Bu pazar aracılığıyla, taze ve sağlıklı ürünlerin yanı sıra doğal tarımın önemine de vurgu yapılacak. Dedi. 
Kahramankazan Belediyesi resmi sosyal medya hesaplarında ise, “Çiftçilerimizin yetiştirdiği yöresel ürünler her Cumartesi Kahramankazan Köy Pazarı'nda sizlerle buluşacak. Üreticilerimizin her zaman yanındayız.” paylaşımı yapıldı. 

Muhabir: Haber Bülteni