2 Ağustos Cuma günü başlayacak ve iki gün sürecek olan Kahve Festivali’nde, vatandaşlar birbirinden leziz kahveleri tadarken, kahvenin geçmişten günümüze tarihsel yolculuğunu da hazırlanacak sunumlar eşliğinde öğrenme fırsatı bulacak. 

Bozulan Şarj Kablosunu Onarmak Artık Çok Kolay! Bozulan Şarj Kablosunu Onarmak Artık Çok Kolay!

Geleneksel Kahve Festivali’nde, kahve nedir ve nasıl sunulur, evde nitelikli kahve pişirme teknikleri, filtre kahve yapmanın püf noktaları gibi merak edilen teknikler kahve tutkunlarına aktarılacak. Yenimahalle sakinlerine keyifli bir yaz akşamı yaşatacak olan Yenimahalle Kahve Festivali 04.08.2024 tarihinde bitecek. Program detayları ise henüz paylaşılmadı. 

Geçtiğimiz yıl düzenlenen kahve festivalinde neler olmuştu? 

Geçtiğimiz yıl üçüncüsü düzenlenen Yenimahalle Kahve Festivali’nde, YENİMEK Keman Korosu, Yenimahalle Belediyesi Gençlik Korosu ve Yenimahalle Belediyesi Kent Orkestrası’nın muhteşem konseri yer almıştı. 
TUBİL Halk Dansları Topluluğu’nun gösterisinin de yer aldığı festivalde, 2 gün boyunca ebru, cam ve kurabiye, pasta atölyeleri de başkentlileri ağırladı. Festivalde, bu yıl da benzer etkinliklerin yapılması bekleniyor. 

Muhabir: Cansel Yıldız