Ak Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Ak Parti Meclis Toplantısının ardından yapılan Kalecik ilçesi ziyaretinde Kalecikli vatandaşların sorunlarını dinledi.  
Ak Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, ziyaretin ardından Mahalle muhtarları ile Başkent Doğalgaz Genel Müdürü Asım Yüksek’i ziyaret etti ve Kalecik’te bulunan Kızılkaya, Akbörük, Eskiköy, Akkaynak, Çiftlik, Karahöyük ve Hacıköy’ mahallelerindeki doğalgaz sorununu dile getirdi. Yıldız yaptığı açıklamada, Kızılkaya, Akbörük, Eskiköy, Akkaynak, Çiftlik, Karahöyük ve Hacıköy mahallelerinin 2025 yılı içerisinde doğalgaza kavuşacağını kaydetti.

Ankara'nın en eski camisi kedilere yuva oldu Ankara'nın en eski camisi kedilere yuva oldu

 

Kaleciklilere müjdeyi resmi Twitter hesabından veren Ak Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız paylaşımında, “Başkent Doğalgaz’daydık Pazartesi günü AKPM toplantılarının hemen ertesinde Kalecik programımızı gerçekleştirmiş, Kalecikli hemşehrilerimizin taleplerini kaydetmiştik. Bugün ise, Kızılkaya, Akbörük, Eskiköy, Akkaynak, Çiftlik, Karahöyük ve Hacıköy için doğalgaz müjdesi ile dönüyoruz! Kalecik İlçe Başkanımız Satılmış Karadoğan, Kızılkaya Muhtarı Cesur Kavlak, Akbörük Muhtarı Ali İhsan Kaya, Eskiköy Muhtarı Halil Gümüş, Akkaynak Muhtarı Erkan Tüfekçioğlu ve Çiftlik Muhtarı Yönüs Demirbaş ile birlikte Başkent Doğalgaz Genel Müdürü Sn. Asım Yüksek’i ziyaret ettik. Kızılkaya, Akbörük, Eskiköy, Akkaynak, Çiftlik, Karahöyük ve Hacıköy 2025 yılı içerisinde doğalgazla buluşacak. Hayırlı olsun!” ifadelerini kullandı. 
 
 

Muhabir: Cansel Yıldız