Sinema severler için açık havada bir başka unutulmaz film gösterimi daha düzenleniyor. Jean-Christophe Meurisse'nin yönettiği "Kan Portakalları" filmi, 4 Temmuz 2024 Perşembe günü izleyiciyle buluşacak.

ASKİ duyurdu: Ankara'da sular nerelerde kesilecek, ne zaman gelecek? ASKİ duyurdu: Ankara'da sular nerelerde kesilecek, ne zaman gelecek?

Filmin Konusu: "Kan Portakalları," birbirinden farklı ama bir o kadar da çarpıcı hikayeleri bir araya getiriyor. Fransa’da borçlarını ödemek için rock yarışmasını kazanmaya çalışan emekli bir çift, tacizciden kaçmaya çalışan genç bir kız, vergi kaçırdığını örtbas etmek isteyen bir bakan ve amacına ulaşmak için herkesi ezip geçen bir avukatın hikayelerini anlatıyor.

2021 Cannes Film Festivali'nde gece yarısı seansında gösterilen bu film hakkında yönetmen Jean-Christophe Meurisse, “Kan portakalları karakterleri biziz’’ diyerek, karakterlerin günlük hayatın içinden, bizlerden biri olduğunu vurguluyor.

Film Detayları:

Tür: Sinema Film Gösterimi
Süre: 102 dakika
Dil: Fransızca (Türkçe Altyazılı)
Bu film, günlük yaşamın karmaşıklığını ve insan doğasının farklı yönlerini gözler önüne seriyor. Sinema severler, bu özel gösterimde Fransa'nın toplumsal dinamiklerine dair çarpıcı bir perspektif kazanacaklar.

Muhabir: Sevda Ecem