Engin Benli, katıldığı bir programda Kanıt dizisinin neden erken final yaptığını detaylı bir şekilde açıkladı. Ünlü oyuncu, dizinin aslında çok sevilen bir proje olduğunu ve üç yıl boyunca büyük bir keyifle devam ettiğini belirtti.

Ekip Üzüntü İçinde

100. bölüm sonrası alınan ani kararın ekip üzerinde derin bir üzüntü yarattığını vurgulayan Benli,

"Gerçek hayat hikayesi" denilmişti: Baby Reindeer dizisi hakkında şok karar! "Gerçek hayat hikayesi" denilmişti: Baby Reindeer dizisi hakkında şok karar!

"Çok güzel bir işti aslında, çok da keyifli bir işti. Üç sene boyunca sürdü, aslında yazlık bir proje olarak başlamıştı. Çok sevildi. 100 bölüm çektik ve 100 bölümden sonra ansızın bitti. Yapımcıların belki de anlaşamamazlığı, belki ekonomik sorunlardan dolayı, belki yapımcıların inatlaşması yüzünden belki... Her şey o kadar güzel giderken 'Arkadaşlar, maalesef 100'üncü bölümde bitiriyoruz' dendiğinde bütün ekipçe çökmüştük. Oturduk böyle 'Niye bitiyor, neden bitiyor?' diye bütün ekipçe üzülmüştük."

eklinde konuştu.

Yeniden Çekilmek İstendi

Benli, son olarak yapımcılarla tekrar dizi çekme konusunda görüşmelerin olduğunu ancak bu çabaların sonuç vermediğini de ekledi.

Muhabir: Haber Bülteni