Karabük’ün Safranbolu ve Eflani ilçelerine bağlı 11 köyün sakinleri, yollarının asfalt yapılmasının ardından düzenlenen törenle sevinçlerini kutladı. Hacışaban, Akçakese, Karataş, Ovaçalış, Ovaşeyhler, Ovaköseler, Kutluören, Bağlıca, Bakırcılar, Cabbar ve Soğucak köylerini Eflani ilçesine bağlayan 28 kilometrelik yolun asfaltlanmasının ardından, Ovaşeyhler köyü Elekler Mahallesi’nde bir kutlama düzenlendi.

Ova Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Köy sakinleri, Safranbolu mehteran takımının çaldığı marşlara ellerindeki Türk bayraklarıyla eşlik ederek, asfaltlanmanın sevinçlerini coşkulu bir şekilde ifade etti.

Törende konuşan AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin, “20 yıllık süre içerisinde Karabük’te ve ilçelerinde ne yapılmışsa, eksikler de olsa tamamlanacak. Bu konuda Recep Tayyip Erdoğan ve dava arkadaşlarımız olarak biz de elimizden geleni yapacağız,” dedi.

Bir diğer AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç ise, eksikliklerin giderileceğini ve birlik içinde hareket etmenin önemini vurguladı: “Yeter ki birlik olalım, dostluk ve samimiyetle bir arada olalım. Allah hepinizden razı olsun. Bu yol, sevdiklerinize kavuşturacak ve güzelliklere ulaşmanızı sağlayacak. Hayırlı uğurlu olsun.”

ASKİ duyurdu: Ankara'da sular nerelerde kesilecek, ne zaman gelecek? ASKİ duyurdu: Ankara'da sular nerelerde kesilecek, ne zaman gelecek?

Ova Dernekleri Komitesi Başkanı Durmuş Eren, bölgeye yapılan asfalt hizmetlerinden halkın memnun kaldığını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. Tören, köy sakinlerinin coşkulu kutlamalarıyla sona erdi.

Kaynak: İHA