Antalya’nın Kaş ilçesinde bu yıl 3.’sü düzenlenen Kaş Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde Başpehlivan, İsmail Balaban oldu. Kaş Kınık Stadyumu’nda gerçekleştirilen etkinliğe vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de 57 başpehlivanın yanı sıra 800’e yakın güreşçinin mücadelesini heyecanla izledi.

Finalde Antalya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü güreşçisi İsmail Balaban, Orhan Okulu ile karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen mücadelenin ardından İsmail Balaban, Kaş Belediyesi 3. Yağlı Güreşleri’nin Başpehlivanı unvanını kazandı.

Trendyol 1. Lig: Gençlerbirliği ile Amed Sportif Faaliyetler puanları paylaştı Trendyol 1. Lig: Gençlerbirliği ile Amed Sportif Faaliyetler puanları paylaştı

Üçüncülük kürsüsünü ise Ali Yanatma ve Enes Doğan paylaştı. Güreşlerin ağası olarak belirlenen Arif Ardıç, 1 milyon 607 bin lira ile bu unvana sahip oldu.

Başkan Muhittin Böcek, İsmail Balaban’ı tebrik ederek, “Tüm boylarda kıran kırana güreş tutan pehlivanlarımızı kutluyor, hepsini gözlerinden öpüyorum” dedi.

Kaynak: İHA