Katre Yırtıcı'nın Okan Turan ile olan evliliği, birçok ünlü ismin katılımıyla dikkat çekti. Bu evlilikle birlikte Katre Turan'ın hayatı ve kökeni hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak mümkün oldu. İşte detaylar...

Katre Turan Kimdir ve Kaç Yaşında?

Katre Turan'ın doğum yeri ve yaşı hakkında kamuoyuna yansıyan kesin bilgiler bulunmamaktadır. Ancak Katre Turan, doğa ve hayvanlarla iç içe olmayı seven biri olarak bilinmektedir. Katre Turan'ın sosyal medya paylaşımlarından da bu ilgisi kolaylıkla anlaşılabilmektedir.

Ümit Uysal kimdir? Nereli? Ümit Uysal kimdir? Nereli?

Okan Turan ve Katre Turan'ın Düğünü

Okan Turan ve Katre Turan, Sarıyer'deki Hünkar Suyu Kasrı'nda muhteşem bir törenle evlendi. Bu düğün, pandemi nedeniyle ertelenmişti ve sonunda gerçekleşmiş oldu. Düğüne, eski Adalet ve İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, teknik direktör Mustafa Denizli, TV8 Acun Medya CEO'su Esat Yontuç ve Yeşilyurt Spor Kulübü Başkanı Necmettin Karabacak gibi önemli isimler katıldı.

Katre Turan Hamile mi?

Okan Turan ve Katre Turan, 13 Kasım 2021 tarihinde nişanlandı ve 18 Haziran 2022'de evlendi. Çift, düğünleri sırasında kameralarla yaptıkları açıklamada, bu özel günlerinde yanlarında olan herkese teşekkür etti ve büyük bir heyecan yaşadıklarını dile getirdi. Katre Turan'ın hamile olup olmadığına ilişkin bir bilgi ise henüz bulunmamaktadır.

Muhabir: Haber Bülteni