Kaya Çilingiroğlu, kamuoyunda merak edilen ve araştırılan bir isim olarak karşımıza çıkıyor. İşte, başarılı iş insanının yaşamı ve kariyerine dair detaylar...

Kaya Çilingiroğlu Kaç Yaşında, Nereli?

1964 doğumlu Kaya Çilingiroğlu, Tıp Fakültesi'nde eğitim aldı. Ancak, dördüncü sınıftayken eğitim hayatını yarıda bırakarak farklı alanlara yöneldi.

Kaya Çilingiroğlu Ne İşle Meşgul?

Üniversiteyi bıraktıktan sonra, 1985-1986 yılları arasında balıkçılık, bar işletmeciliği, sigortacılık, emlakçılık ve borsa işleri gibi çeşitli sektörlerde çalıştı. Ardından, 2019 radyosunun ortaklarından biri oldu ve bir reklam ajansının da ortağı olarak iş hayatında kendine önemli bir yer edindi.

Faruk Zabcı kimdir? Faruk Zabcı kimdir?

Kaya Çilingiroğlu'nun Babası Kimdir?

Kaya Çilingiroğlu'nun ilk evliliği, 1997 yılının Ağustos ayında Paris'te ünlü sanatçı Hülya Avşar ile gerçekleşti. Bu evlilikten, 15 Ocak 1998 tarihinde Zehra adında bir kızları oldu. Zehra ismi, Kaya Çilingiroğlu'nun babası Prof. Dr. Hüseyin Kaya Çilingiroğlu'nun annesinin isminden geliyor.

İkinci evliliğini ise, Feraye Tanyolaç ile 19 Şubat 2009 tarihinde gerçekleştirdi. Bu evlilikten, oğulları 2.5 yaşındayken dünyaya geldi. Oğluna, dedesi Prof. Dr. Hüseyin Kaya Çilingiroğlu'nun adı verildi.

Kaya Çilingiroğlu Hangi Takımlı?

Kaya Çilingiroğlu, Beşiktaş taraftarı olarak bilinir. Çilingiroğlu aynı zamanda, iyi bir golf oyuncusu olup Klassis Golf Club üyesidir.

Muhabir: Haber Bülteni