Soruşturma kapsamında üzerinde durulan en önemli detaylardan biri, Narin'in en son 18.47'de arkadaşıyla görüldüğü an ile amcası Salim Güran'ın köyden ayrıldığı 18.59 saatleri arasında geçen 12 dakikalık süreç. Bu zaman diliminde ne yaşandığı şu an için belirsizliğini koruyor. Ankara'dan gelen özel ekip, bu süre içinde meydana gelen olayları çözmek için çalışıyor.

Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasına sayılı saatler! Demir bariyerleri önlem alındı Cem Garipoğlu'nun mezarının açılmasına sayılı saatler! Demir bariyerleri önlem alındı

Aile ve Akrabalar İfadelerinde Ne Dedi?

Aile ve yakınlarının ifadelerine göre, Narin 15.15 ile 19.30 saatleri arasında hiçbir şekilde görülmedi. Olay günü çevredeki güvenlik kameralarının incelemesi sonucu, amca Salim Güran’ın 18.59'da kendi aracıyla köyden ayrıldığı belirlendi. Aynı zamanda okulun önünden geçtiği anlar da kamera kayıtlarında yer alıyor.

Kamera Kayıtları Ne Gösteriyor?

Kamera incelemelerine göre, Narin'in 9 yaşındaki arkadaşıyla saat 18.47’de görüştüğü belirlendi. Ancak kamera kayıtlarında Narin’in kısa bir süre sonra görüş alanından çıktığı, sadece arkadaşının kamerada göründüğü tespit edildi. 

Muhabir: Haber Bülteni