Büyükkılıç, Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Altan Aydemir ile birlikte Anadolu Harikalar Diyarı’na komşu olan Doğal Üretim Bahçesi'ni ziyaret etti. Burada, gastronomi günlerinin detayları hakkında bilgi veren Büyükkılıç, etkinlikte katılımcılara eşsiz lezzetler sunulacağını belirtti.

Gastronomi ve Kültür Bir Arada

Kayseri Gastronomi Günleri, geleneksel tariflerin ve kültürel zenginliklerin bir araya geleceği önemli bir organizasyon olarak tanımlandı. Büyükkılıç, etkinlik boyunca şehrin eşsiz tatlarını deneyimleme fırsatını kaçırmamaları için tüm vatandaşları davet etti.

Haymana Belediyesinden büyük hizmet: Mahallelerin su sorunları bir bir çözülüyor Haymana Belediyesinden büyük hizmet: Mahallelerin su sorunları bir bir çözülüyor

Kayseri'nin Özgün Lezzetleri

Başkan Büyükkılıç, Kayseri’nin vazgeçilmez lezzetleri olan sucuk, pastırma ve mantının etkinlikte ön planda olacağını ifade etti. Özellikle sucuk dönerin ikram edileceği bu organizasyonda, "Sucuğun da döneri olur" mesajı verildi. Ayrıca, Kayseri’yi tanımayanlara yönelik bir davet de yapılırken, gelen misafirlere sucuk döner ikram edileceği belirtildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı