Kayserispor'da teknik direktör fırtınası: Son 10 sezonda 20 değişim! Kayserispor'da teknik direktör fırtınası: Son 10 sezonda 20 değişim!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, parkurun asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Büyükkılıç, bu parkurun sadece gençlerin eğlenceli vakit geçireceği bir yer değil, aynı zamanda uluslararası yarışmalara ev sahipliği yaparak şehre ekonomik katkı sağlayacak bir merkez olacağını vurguladı.

Gençlerin Gözünden BMX Parkuru

Pistin asfaltlama sürecine katılan ve deneme sürüşü gerçekleştiren üniversite öğrencisi Kadir İbiş, "Pist çok güzel. Türkiye'de iki tane olmasının yanı sıra sayılarının artması gençler için daha iyi olur." değerlendirmesinde bulundu.

Erciyes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan Abdurrahim Dönmez ise, bu tür bir parkurun bisiklet sporunda gelişim için büyük önem taşıdığını ifade etti. Gençler, yeni parkurun onlara sağlayacağı imkanlarla spor kariyerlerinde daha ileriye gidebileceklerini düşünüyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı