Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan’ın halkla iç içe yürüttüğü yönetim anlayışı, hem vatandaşların memnuniyetini artırıyor hem de belediye hizmetlerinin daha etkin bir şekilde sunulmasını sağlıyor.

Yolcuyla tartışan şoför yola devam etmedi Yolcuyla tartışan şoför yola devam etmedi

Başkan Özarslan, dün Aktepe Demokrasi Pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Özarslan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Kötü günde sarılmak, iyi günde güven vermek bu toprakların harcında, hamurunda var. Gönlünü açarak bizleri samimiyetle, sıcacık halleriyle karşılayan insanlarımız oldukça yorulmak yok. Bugün Aktepe Demokrasi Pazarında esnaflarımız ve vatandaşlarımız ile buluşup; sorunlarını, isteklerini ve önerilerini dinledik, çözüm üretmeye başladık. İşimiz gücümüz Keçiören”

VATANDAŞLARIN TALEPLERİNE KULAK VERİYOR

Başkan Özarslan, sahadaki görüşmelerinde vatandaşların sorunlarını ve taleplerini hızlıca not alarak çözüm bulmaya çalışıyor. Her buluşmasında farklı mahallelerde yaşayan insanların ihtiyaçlarını bire bir dinleyip, bu sorunları belediye bünyesinde değerlendirmeye alıyor. Özarslan, bu sayede vatandaşlarla daha yakın ve samimi ilişkiler kurarak, onların güvenini kazanmayı hedefliyor.

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERİYOR

Özarslan, sosyal medya üzerinden de halkla sürekli etkileşim halinde. Paylaşımlarıyla halkın nabzını tutarak yapılan hizmetler hakkında bilgi veren Başkan Özarslan, Aktepe Demokrasi Pazarı'ndaki buluşmasında da aynı şekilde sosyal medya hesaplarından vatandaşlarla olan etkileşimini paylaştı ve bu buluşmaların önemine dikkat çekti.

Başkan Özarslan, sadece mevcut sorunlarla ilgilenmekle kalmıyor, geleceğe yönelik projeler üzerinde de çalışıyor. Halkın istek ve önerilerini dikkate alarak, Keçiören’i daha yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için projeler geliştiriyor.

Muhabir: Hacer Koca