Keçiören Belediyesine bağlı Kalaba Aqua Parkı geçtiğimiz günlerde tadilat yapılarak yenilenmiş haliyle tekrardan hizmete sokulmuştu. Açılış törenine ; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Milletvekilleri Yüksel Arslan ve Adnan Beker, Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, CHP Keçiören İlçe Başkanı Berk Kılıç, CHP Altındağ İlçe Başkanı Gökhan Urun, AYDOS Dernekler Federasyon Genel Başkanı Özgür Cinalioğlu ve Keçiörenliler katılmıştı. Yapılan tadilat sonrası açılış ve fiyatlandırma Keçiören'de yeni bir tartışmayı başlattı.

Keçiörenliler sosyal medyada yapılan aqua park fiyat artışını eleştirirken Keçiören Belediye eski Başkanı Turgut Altınok ise yapılan aqua park açılışını ve güncellenen fiyat artışını eleştirdi.

YENİ BİR PROJE DEĞİL!

Kendi sosyal medyasından yazılı bir açıklama yapan Turgut Altınok şunları söyledi : Keçiören Belediye Başkanı, yaklaşık 20 yıl önce hizmete açtığımız ve geçen sene de dahil olmak üzere her yaz binlerce vatandaşımızın faydalandığı, aktif olarak çalışan Kalaba Aquapark’ı hijyenik ve sağlıklı olmayan bir çim halı döşeyerek ve 15₺ olan ücreti 190 ₺’ye çıkararak ilçemize yeni bir proje kazandırmış gibi tekrar hizmete açmış(!) Kendisi belediyeciliği bilmez, büyük bir tören yaptıkları ve yenileme dedikleri iş, her sezon öncesi yaptığımız mevsimlik rutin bakımdır. Keçiörenlilerin aklıyla dalga geçmeyi, algıyı, yalanı bırakın; eser ve hizmet üretin. Gülünç duruma düşmeyin.

Tartışmalar yaratan Kalaba Aqua Park'ın tadilat sonrası yeniden yapılan açılış töreninde konuşan Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özaslan "Yüce Türk Milletinin başına baş olmaya değil , yoluna hizmetkar olmaya geldik" demişti.

Almanya'daki Güncel Market Fiyatları Sosyal Medyada Gündem Oldu Almanya'daki Güncel Market Fiyatları Sosyal Medyada Gündem Oldu

Muhabir: Onur Dedeoğlu