Keçiören Belediye Meclisi tarafından daha önce tüm siyasi partilerin ortak oylarıyla inşaat molozlarının belediye tarafından toplanmaması yönündeki kararından sonra, bu konudaki tartışmalar devam ediyor.

Daha önce molozların vatandaşlar tarafından atık merkezlerine götürülmesine yönelik oy kullanan AK parti Keçiören Belediye Meclisi’nin AK Partili üyeleri bu kez aksi yönde önerge verdi.

Keçiören belediye Meclisi üyesi AK Partili Av. Fatih Ünal, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda “Hemşehrilerimizden gelen yoğun şikayet üzerine AK Parti Grubu olarak Molozların tekrar ücretsiz alınması ile ilgili Önergemizi Keçiören Belediye Meclisine sunduk. CHP'li üyelerin çoğunlukta olduğu Meclisin, Önergemiz hakkındaki kararını bekleyip göreceğiz” açıklamasında bulundu.

Turistler olayı çok başka anladı! Uzun etek giyip camide gezdiler Turistler olayı çok başka anladı! Uzun etek giyip camide gezdiler

ÖNERGEDE NELER VAR?

Belediye Meclisi’ne verilen önergede şöyle denildi:

“Keçiören'deki nahoş görüntülerin azalması beklenirken aksine arttığı hatta yol kenarlarına konulan molozların Belediyenin yetkili birimlerinin olaya vaziyet etmemesi, takip etmemesi nedeniyle 15-20 günden fazladır sokaklarda kaderine terk edildiği görülmüştür.

Bu nedenle vatandaşlarımız için ücretsiz olan evlerden çıkan molozların alım işleminin eski kararda olduğu üzere yeniden ücretsiz hale getirilmesini, bu güzel uygulamanın müteahhitler ve dış çevre ilçe vatandaşlarınca suistimal edilmemesi için Belediye yönetimince olaya vaziyet edilmesi ve bu konuyu istismar edenler hakkında gerekli cezai işlemin uygulanması hakkındaki önergemizi AK Parti Grubu olarak Meclis Başkanlığına sunuyoruz.”

Muhabir: Bünyamin Altıntaş