Cumhuriyetin en önemli öğesinin kadınlar olduğunu belirten Alpınar, "Keçiören'de hangi görüşten, hangi mezhepten, hangi siyasi hareketten olursa olsun tüm kadınlarla birlikte hareket edecek ve kadının gücünün toplumun her kesiminde hissedilmesini sağlayacağız" dedi.

Keçiören CHP İlçe Örgütünün önemli kadın isimlerinden Halime Şentürk, "Birlikten "Güç" doğar diyerek Sultan Alpınar'la birlikte yürümeye karar verdik. Haydi Keçiören hep birlikte Elele Beyaz listede buluşalım" diyerek birlik mesajı verdi.

GAZİ'NİN EMANETİNE SAHİP ÇIKMALIYIZ

Eğitime değer verdiğini belirten CHP Keçiören Kadın Kolu Başkan Adayı Sultan Alpınar şunları söyledi:

Kadınlarımız bilhassa kendini geliştirmeliler ki kadınlarımız öne çıkmalılar. Kadınlarımızın kendi değerlerini ön plana çıkararak mücadele vermeleri gerekiyor.

AK Parti, 81 ili gezerek vatandaşın temel sorunlarını araştırdı: İlk sırada bakın ne var... AK Parti, 81 ili gezerek vatandaşın temel sorunlarını araştırdı: İlk sırada bakın ne var...

Neden ben Cumhuriyet Halk Partiliyim? Cumhuriyet Halk Partisi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere bıraktığı bir emanettir. Buna sahip çıkmak için ve kadınlarımızın gelişmeleri, aydınlığa gitmeleri için Cumhuriyet Halk Partisi'nin içerisinde kadın çoğunluğu olsun istiyorum. 

KADIN-ERKEK GÜÇ DENGESİZLİĞİ KABUL EDİLEMEZ

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolunu kazandığım takdirde kadınların parti içi sayı ve etkinlik anlamında güçlendireceğini ifade eden Alpınar, " Parti çatısı altında erkeklerin yoğun olduğunu görüyoruz. Kadınlarımız maalesef sayısal olarak çok az ve etkin de olamadıkları için partimize küsüyorlar, gelmiyorlar. Bunu nasıl aşabiliriz? Kadınlarımızı hem geliştirerek hem etkinliklerini arttırarak hem de Parti içindeki sayısal dengesizliği gidererek sağlayabiliriz.

Burada kadınlarımızın gelişimi için en önemli şey ekonomik özgürlüktür; çünkü ekonomik özgürlük olmadan kadın rahat hareket edemiyor. Kendini işlerine veremiyor ve gelişim konusunda sıkıntı yaşayabiliyor. Partiye destek olan, partimize hizmet veren kadınlarımızın ekonomik sosyal ve stratejik anlamda desteklenmeleri hayati bir önem taşıyor. Rakip siyasi partilerin, özellikle bir tanesinin kadınlara ne kadar değer verdiğini, kadınları nasıl öncelediğini hepimiz biliyoruz.

Muhabir: Onur Dedeoğlu