Ankara'nın en büyük ilçelerinden biri olan Keçiören'de yıllardır çöp konteyner olmadığı için ciddi anlamda çöp sorunu yaşanıyordu.

31 Mart Yerel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden belediye başkanlığını kazanan Mesut Özaslan çok konteyner sorununu her zaman çözeceğini iddia etmiş ve son olarak da Keçiören'de binlerce çok konteynerinin dağıtılacağını söylemişti.

Bunun akabinde Keçiören'de özellikle ana caddelere çok sayıda çok konteyneri yerleştirilirken ara sokak ve caddelerin bu hizmetten yoksun kaldığı gözüktü.

Keçiören'de mahalle içlerinde yaşayan, ana caddede oturmayan vatandaşlar ise gece biriken çöplerden oldukça rahatsızlar. Öyle ki caddelere çok sayıda çöp konteyneri konulurken neden ara sokaklarda çöp konteynerleri yok tepkisini gösteriyorlar.

"Gerçek hayat hikayesi" denilmişti: Baby Reindeer dizisi hakkında şok karar! "Gerçek hayat hikayesi" denilmişti: Baby Reindeer dizisi hakkında şok karar!

Bunun dışında bazı ana cadde köşelerinde bulunan çöp konteynerlerinin da yetmediği; fazla gelen çöp poşetlerinin dışarı bırakıldığı gözlendi.

Muhabir: Onur Dedeoğlu