Hasan Nasrallah kimdir? Hasan Nasrallah öldü mü? Hasan Nasrallah kimdir? Hasan Nasrallah öldü mü?

10 yıldır bitkisel hayatta olan ve 29 Temmuz itibariyle hayata gözlerini yuman başarılı sunucu ve oyuncu Kenan Işık'ın ilk eşinin kim olduğu araştırılıyor. Peki, Kenan Işık'ın ilk eşi kim? Gülgün Ok kimdir? İşte detaylar...

Gülgün Ok Kaç Yaşında?

Gülgün Ok, 1938 yılında İzmir'de doğdu. Sanat macerasına Cumhuriyet Kız Sanat Enstitüsünde başlayan Ok, genç yaşta babasını kaybetti. Bu acı olayın ardından annesi ve abisiyle birlikte İstanbul'a taşındı.

Gülgün Ok Hayatı

Annesi Sirkeci Büyük Postanesinde personel müdürü olarak çalışıyordu, bu da ailenin geçimini sağladı. Gülgün Ok, eğitim gereği çizimler yapıyordu ve bir gün ünlü modacı Vitali Hakko'nun yanına giderek çizimlerini gösterdi. Hakko, çizimleri beğenince Gülgün Ok, Kreatif Desinatör olarak işe başladı.

Gülgün Ok Filmleri 

Gülgün Ok'un oyunculuk hayali, Ses dergisinin artist yarışmasıyla gerçeğe dönüştü. Yarışmaya annesiyle birlikte katılan Ok, birinci seçildi ve oyunculuk kariyerine adım attı. 1962 yılında derginin kapak yıldızı olan Gülgün Ok, beyaz perdeye ilk kez Doktor filmiyle çıktı. Daha sonra Dağlar Şahini, Mehmet Efe, Aşka Vakit Yok, Menekşe Gözler, Çöl Kanunu, Ayvaz Kasap, Devlet Kuşu gibi projelerde rol aldı.

Gülgün Ok Yaşıyor mu? 

Başarılı oyuncu Gülgün Ok, 10 Nisan 2014 tarihinde, İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirmiştir.

Gülgün Ok Eşi

Gülgün Ok, setlerde tanıştığı yönetmen Semih Evin ile 1963 yılında evlendi, ancak 4 yıl sonra boşandı. Semih Evin, boşanmanın ardından kısa bir süre sonra otel odasında ölü bulundu. Gülgün Ok, hayatına Ankara'da devam etti ve Devlet Tiyatrolarında çalıştı. Bu dönemde Bursa Devlet Tiyatrosunda Kenan Işık ile tanıştı. 1973 yılında Kenan Işık ile evlenen Gülgün, 1980 yılında karşılıklı anlaşarak ayrıldı. İki evliliğinden de çocuğu olmadı.

Kenan Işık Eşi

Kenan Işık, 1980 yılında Beril Işık ile evlendi ve bu evlilikten Mehmet ve Ahmet adında iki oğlu oldu. 2014 yılında saunada fenalaşarak yere düşen Kenan Işık, beyin kanaması geçirdi ve 4 saat süren bir ameliyat geçirdi. 2014 yılından itibaren bilinci kapalı olarak bitkisel hayatta olan Kenan Işık, 29 Temmuz 2024'te hayatını kaybetti.

Muhabir: Haber Bülteni