Faruk Zabcı kimdir? Faruk Zabcı kimdir?

Kerem Alışık öldü mü yaşıyor mu sorusu, son günlerde sıkça merak edilen konular arasında yer alıyor. Vatandaşlar, Sadri Alışık'ın oğlu olan ve başarılı kariyeri ile bilinen Kerem Alışık'ın ne yaptığını merak ediyor. Başarılı sanatçının ölüp ölmediğine dair rivayetler de dilden dile dolaşıyor. Peki, Kerem Alışık öldü mü, yaşıyor mu? Sağlık durumu nasıl, şu an ne yapıyor? İşte detaylar...

Kerem Alışık Kimdir?

Kerem Alışık, İstanbul'da doğdu ve ünlü sanatçılar Çolpan İlhan ile Sadri Alışık'ın oğlu, Attila İlhan'ın yeğeni olarak doğdu. Sanatla iç içe bir çocukluk geçiren Kerem, üç farklı konservatuvardan mezun oldu. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan Kerem, yaşam felsefesini "Her yorulmak bir çalışmak, her çalışmak bir yaşamak" olarak ifade ediyor. Profesyonel olarak futbol oynamış ve milli sporcu olarak başarılar elde etmiştir.

Kerem Alışık ve Şiir Tutkusu

İlkokul yıllarında yatılı olarak eğitim gördüğü dönemde annesine duyduğu özlemle başlayan şiir tutkusu, Kerem'in şiir kitapları ve albümleriyle devam etti. Şiirin yaşanmadan yazılamayacağını ve kalpten geldiğini belirten Kerem Alışık, hala şiir yazmayı sürdürmektedir.

Kerem Alışık Gençliği

Babasının vefatının ardından yapımcı Ünal Küpeli'nin teklifiyle "Fırtınalar" dizisiyle oyunculuk kariyerine adım atan Kerem, bir yıl sonra Tiyatro Kedi'de "Fehim Paşa Konağı" adlı oyunla tiyatro sahnesine çıktı. Annesiyle birlikte, babasının adını yaşatmak amacıyla "Sadri Alışık Tiyatrosu"nu kurdu ve burada birçok oyunun yapımcılığını üstlendi.

Sadri Alışık Kültür Merkezi'ni Kurdu

Çolpan İlhan ile birlikte 2005 yılında "Sadri Alışık Kültür Merkezi"ni kuran Kerem Alışık, genç ve yetenekli oyuncuları kültüre ve sanata kazandırmayı amaçlayan bir akademi olarak eğitimler vermektedir. Ayrıca, annesi adına açtığı Çolpan İlhan Sahnesi'nde alternatif tiyatroya ve tiyatro yapmak isteyen gençlere destek sağlamakta ve yeni olanaklar yaratmaktadır.

Kerem Alışık'ın Başarıları

Annesi Çolpan İlhan ile birlikte Türkiye'de sadece sinema ve tiyatro oyuncularını ödüllendiren "Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Oyuncu Ödülleri"ni başlatmış ve 25 yıldır oyuncuları teşvik etmeye devam etmektedir. Oyunculuk kariyerine 1996 yılında adım atan Kerem Alışık, birçok sinema filmi, dizi ve tiyatro oyununda rol almıştır. Son olarak, "Bir Zamanlar Çukurova" dizisi ve "Esaretin Bedeli" tiyatro oyununda yer almıştır.

Kerem Alışık Öldü mü?

Kerem Alışık'ın sağlık durumu ile ilgili herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Aktif olarak sanat kariyerine devam eden Kerem Alışık, sağlıklı bir yaşam sürmektedir.

Muhabir: Haber Bülteni