Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör ve Barış Kılıç'ın yer aldığı dizi, yeni sezon hazırlıklarıyla gündemde kalmayı sürdürüyor.

Haymana Belediyesinden büyük hizmet: Mahallelerin su sorunları bir bir çözülüyor Haymana Belediyesinden büyük hizmet: Mahallelerin su sorunları bir bir çözülüyor

Gizemli Kadının Kimliği Ortaya Çıktı

Dizinin son bölümünde koltuğa oturan ancak yüzü gösterilmeyen gizemli kadın, Giray’a “Gitti mi Doğa, sence inanmış mıdır?” sorusunu yöneltmişti. Giray ise, “Yaptığın yemekleri çok beğendi” diyerek karşılık vermişti. Bu sahne, izleyicilerde büyük bir merak uyandırmıştı.

Yeni İsimlerle Daha Güçlü Kadro

Dizinin yeni sezonunda izleyicileri sürprizler bekliyor. Son bölümde yalnızca sesi duyulan gizemli kadın karakterin kim olduğu nihayet açıklandı. Kızılcık Şerbeti ekibine katılan ünlü oyuncu Şebnem Dönmez, yeni sezonda bu gizemli karakteri canlandıracak.

Heves Karakteriyle Şebnem Dönmez

Kaan Taşaner'in canlandırdığı Giray karakterinin üvey annesi Heves rolünde izleyicilerin karşısına çıkacak olan Şebnem Dönmez, 23 Ağustos’ta çekimlerine başlanacak olan dizide yer alacak. Giray’ın gerçek yüzünün ortaya çıktığı bu sahne, dizinin takipçilerini ekran başına kilitlemişti.

Muhabir: Haber Bülteni