Kocaeli’nin Gölcük ilçesi Yeni Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi’ndeki bir apartmanda yaşanan korkunç olayda, Mustafa Y. (48), eski eşi Sözen Tutci’yi (55) tabancayla öldürdü ve müdahale etmeye çalışan oğlu Vedat Y.'yi (32) bacağından vurdu. Olayın ardından kendi silahını alan Vedat Y., babasına ateş ederek onu yaraladı.

Olayın Detayları

Mustafa Y., dün eski eşi Sözen Tutci’nin evine gelerek tartışma sonrasında tabancayla ateş etti. Kurşunların hedefi olan kadın, kanlar içinde yere yığılırken, oğulları Vedat Y. annesini korumak için araya girdi. Babasının saldırısında bacağından vurulan Vedat Y., evdeki kendi silahını alarak babasına ateş etti ve onu yaraladı.

Mehmetçik’ten teröristlere bir darbe daha: 4 terörist öldürüldü Mehmetçik’ten teröristlere bir darbe daha: 4 terörist öldürüldü

Sağlık Ekipleri ve Gözaltı

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Sözen Tutci’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Mustafa Y. Kocaeli Şehir Hastanesine, Vedat Y. ise Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanedeki tedavisinin ardından gözaltına alınan Vedat Y., tekerlekli sandalye ile sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Mustafa Y.’nin hastanedeki tedavisi ise devam ediyor.

Ailenin Geçmişi

Sözen Tutci’nin eşinden 7 sene önce boşandığı ve 5 çocuğundan Sinan Y.'nin geçtiğimiz Mart ayında Kuzey Marmara Otoyolu’nda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kaynak: İHA