Kore Kültür Merkezi, Ekim Ayı Film Gösterimi kapsamında The Roundup filmini sinemaseverlerle buluşturacak. 26 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 14:00'te gerçekleştirilecek gösterim, Kore film kültürüne ilgi duyan herkese açık olacak.

Filmin yönetmenliğini Sangyong Lee üstlenirken, başrollerinde Dongseok Ma ve Sukku Son yer alıyor. The Roundup, 106 dakikalık bir aksiyon filmi olarak 15 yaş ve üzeri izleyiciler için önerilmektedir.

Film Özeti:
Dedektif Seokdo Ma, bir şüpheliyi iade etmek için yabancı bir ülkeye gider. Ancak kısa bir süre sonra, turistlere karşı yıllardır devam eden bir cinayet serisini keşfeder ve korkunç bir katilin izini sürmeye başlar.

Katılmak isteyenlerin dikkatine:
Katılımcıların, 20 Ekim 2024 tarihine kadar [email protected] adresine "Ekim Ayı Film Gösterimi" başlığı ile ad-soyad, doğum tarihi, e-mail ve cep telefonu bilgilerini içeren bir e-mail göndermeleri gerekmektedir. Rezervasyonlar bireyseldir ve onaylanan katılımcılara e-mail yoluyla bilgi verilecektir.

Haymana'da Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor Haymana'da Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Girişlerin ücretsiz olacağı bu gösterimde, rezervasyon yapılmayan katılımcılar, boş yer kalması durumunda gösterime katılabileceklerdir. Ancak, rezervasyon yapıldıktan sonra, gösterim saatine kadar giriş yapılmadığı takdirde rezervasyonlar otomatik olarak iptal edilecektir.

Kaynak: Sevda Ecem Karapolat