Institut français Ankara'da düzenlenecek sinema kulübü etkinliği, bilim kurgu meraklılarını 26 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 17:00'de bir araya getiriyor. Fransız yönetmen Jérémie Périn’in 2023 yapımı animasyon filmi Mars Express, Türkçe altyazılı olarak izleyiciyle buluşacak.

Aline Ruby ve android ortağı Mars'ın derinliklerinde bir maceraya atılıyor

83 dakikalık film, 2200 yılında geçiyor. İnatçı bir özel dedektif olan Aline Ruby ve android ortağı Carlos Rivera, zengin bir iş adamı tarafından ünlü bir hacker’ı yakalamak üzere görevlendirilir. Ancak Mars’a geri döndüklerinde, kayıp bir sibernetik öğrencisi olan Jun Chow’u aramak için Mars’ın başkenti Noctis’in tehlikeli derinliklerine doğru sürüklenirler. Mars Express, izleyiciyi bu sürükleyici ve karanlık yolculuğa çıkarıyor.

Gösterim için kayıt zorunlu

Film gösterimine katılmak isteyenler için kayıt zorunluluğu bulunuyor. Katılımcılar, başvuru için [email protected] adresine e-posta gönderebilirler. Giriş ücreti 20 TL olarak belirlenirken, FKM öğretmen ve öğrencileri için etkinlik ücretsiz. Daha fazla bilgi almak isteyenler, 0312 408 82 33 numaralı telefondan iletişime geçebilir.

16. Ethos Ankara Uluslararası Tiyatro Festivali “Aşkın Gösterisi” ile bugün perdeleri açıyor 16. Ethos Ankara Uluslararası Tiyatro Festivali “Aşkın Gösterisi” ile bugün perdeleri açıyor

Mars Express’i kaçırmayın!
Ankara'da bilim kurgu severleri buluşturacak bu özel gösterim, farklı bir hafta sonu geçirmek isteyenler için ideal bir fırsat sunacak.

Kaynak: Sevda Ecem Karapolat