Bu yıl "Aşk" teması etrafında şekillenen festival, tiyatroseverleri etkileyici performanslarla buluşturacak.

FESTİVALİN AÇILIŞ GÖSTERİSİ: AŞKIN GÖSTERİSİ / PAN TWO MIM

Festivalin açılış gösterisi, saat 19.00’da Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde, "Aşkın Gösterisi / PAN TWO MIM" performansıyla gerçekleşecek. Almanya’dan Wolfgang Neuhausen (Nemo) ile Türkiye’den Yaşar Nezih Eyüboğlu'nun ortak çalışmaları sonucu oluşan PAN TWO MIM, festivalin en çok ilgi gören açılış performanslarından biri olarak dikkat çekiyor. Önceki yıllarda sergiledikleri pantomim gösterileriyle büyük beğeni toplayan ikili bu yıl da aşk temasını etkileyici bir dille sahneye taşıyacaklar.

PAN TWO MIM VE FESTİVALİN VAZGEÇİLMEZ İKİLİSİ

Wolfgang Neuhausen ve Yaşar Nezih Eyüboğlu, Ethos Festivali’nin açılış programlarının vazgeçilmez isimleri haline geldiler. Geliştirdikleri sahne uyumu ve dostlukları, onları "PAN TWO MIM" adı altında birleştirdi. Bu yılki performanslarında da aşkın derinliklerini pantomim sanatıyla izleyicilere sunacak olan ikili, festivalin en çok beklenen gösterileri arasında yer alıyor.

İş bulamayınca manda çiftliğinde patron oldu İş bulamayınca manda çiftliğinde patron oldu

FESTİVALİN TEMASI: AŞK

16.    Ethos Ankara Uluslararası Tiyatro Festivali, bu yılki "Aşk" temasıyla seyircilere unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Festival boyunca aşkın farklı boyutları, sahnede farklı yorumlarla ele alınacak ve çeşitli performanslarla izleyicilere sunulacak.

16 Ethos-1

Kaynak: Fatma Doğanay