Yaşam

Kore Kültür Merkezi’nden 13. Yıl Özel K-Beauty Kursları Başlıyor

Kore Kültür Merkezi, 13. yıl dönümüne özel K-Beauty kurslarıyla Kore makyajının inceliklerini öğrenmek isteyenlere fırsat sunuyor. 16-18 Ekim tarihlerinde düzenlenecek kurslar için sınırlı kontenjan bulunuyor.

Abone Ol

Kore Kültür Merkezi, açılışının 13. yılına özel olarak düzenlediği K-Beauty kurs kayıtlarını başlattı. Kore makyajı tekniklerini ve güzellik trendlerini merak edenler için büyük bir fırsat sunan bu kurslarda, K-Beauty dünyasının incelikleri profesyoneller eşliğinde öğretilecek. 16-18 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan kurslar, katılımcılara Kore güzellik kültürünü yakından tanıma fırsatı sunacak.

Kurslar; “K-Beauty 24FW Make-up”, “Personal Make-up (Skill up)”, “Flawless Make-up”, “Color Of The Year 2024 (Peach fuzz)”, “Perfect Skin + K-Beauty New Trend Make-up” ve “TikTok Make-up” başlıkları altında gerçekleştirilecek. Her bir kurs, üçer saatlik iki oturum şeklinde yapılacak ve sınırlı kontenjanla sınırlı tutulacak.

Kurslar Kore Kültür Merkezi’nde yapılacak olup, güzellik ve makyaj tekniklerine ilgi duyanlar için kaçırılmaması gereken bir etkinlik olacak. Kayıtlar sınırlı sayıda katılımcı ile gerçekleştirileceği için ilgilenenlerin acele etmesi öneriliyor.