Asayiş

Küçükçekmece'de derbi gerginliği: Taraftarlar arasında kavga çıktı

Küçükçekmece'de, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbi maçının ardından trafikte iki takım taraftarları arasında tartışma kavgaya dönüştü. Olay, çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına yansıdı.

Abone Ol

Olay, Küçükçekmece'nin İstasyon Mahallesi Yarımburgaz Caddesi'nde yaşandı. Galatasaray'ın derbi zaferini kutlayan bir grup taraftar, araçlarında Galatasaray marşları çalmaya başladı. Bu sırada, aynı cadde üzerinde bulunan Fenerbahçe taraftarları ile Galatasaraylı taraftarlar arasında sözlü tartışma çıktı.

Sözlü Atışma Kavgaya Dönüştü

İddiaya göre, her iki taraftar grubunun da araçlarından inmesiyle tartışma daha da büyüyerek fiziksel kavgaya dönüştü. Yumrukların havada uçuştuğu kavgada, çevredeki sürücüler durumu fark ederek tarafları ayırmak için müdahale etmeye çalıştı. Ancak kavga kısa sürede kontrol edilemez hale geldi.

Kavga Anları Kameraya Yansıdı

Olay yerinden geçen vatandaşlar, yaşanan arbede anlarını cep telefonlarıyla kaydetti. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, taraftarların birbirlerine fiziksel müdahalelerde bulunduğu anlar dikkat çekti.