Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi'nin Son Bölümünde Yaşananlar

Sultan Nureddin, Arslanşah'ın hileleri nedeniyle beylerle karşı karşıya gelir ve savaşın eşiğine gelir. Selahaddin ve gazileri Karategin'i bulmuş olsalar da, Maral'ın tuzakları nedeniyle büyük bir tehlike altına girerler. Sultan Nureddin, Müslüman kanı dökmekten kaçınırken, Selahaddin'in Karategin'i kurtarması tek çözüm olur. Ömer Mella, Selahaddin ve gazileri bu tehlikeden kurtararak, Karategin'i Maral'ın elinden alır.

Ülke genelinde hava durumu: Bugün yağış beklenmiyor Ülke genelinde hava durumu: Bugün yağış beklenmiyor

Arslanşah ise, Sultan Nureddin'e karşı çıkarak savaşı durdurmayı başarmak ister. Karategin'in sağ salim dönmesiyle birlikte Sultan Nureddin ve Arslanşah arasında güç dengesi değişir. Beyler, Arslanşah'a karşı öfkeliyken Bernard'ın kurduğu plan devreye girer ve Bernard, Temur'u göndererek Karategin'in vurulmadığını ispatlar. Beyler, hem Arslanşah'a hem de Sultan Nureddin'e karşı tavır alırlar.

Sultan Nureddin ve Selahaddin, birliklerini kaybeden Zengiler karşısında zor duruma düşerken, Bernard'ın Gazze'ye hareket etmesi yeni bir tehdit oluşturarak huzursuzluğa yol açar. Selahaddin, birliklerini yeniden birleştirip Kudüs'e hareket etmek için beyleri ikna etmeye çalışır.

Selahaddin, Bernard'ı Nasıl Yenebilir?

Bernard'ın Gazze'ye yönelmesi, Müslümanların zayıflamasına neden olurken, Selahaddin ve Sultan Nureddin ne yapıp edip birliklerini yeniden kurmak zorundadır. Selahaddin, Bernard'ı alt etmek için farklı stratejiler geliştirecek midir?
Arslanşah, kendi hırsları yüzünden suikast hazırlıkları ve Haçlılarla ittifak kurma gibi düşmanca eylemlerden nasıl vazgeçecek? Beyler, yeniden bir araya gelip Kudüs için güç birliği yapabilecekler mi?

Muhabir: Haber Bülteni