Yaşam

Kuruluş Osman Son Bölüm İzle: Heyecan Dolu 164. Bölümde Neler Oldu?

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman, 164. bölümüyle izleyiciyle buluşuyor. Heyecan dolu bu bölümde izleyiciler, Osman Bey'in düşmanları ve zorluklarla mücadele ettiği anlara tanıklık edecekler. Merakla beklenen son bölümde, başrol oyuncusu Burak Özçivit'in canlandırdığı Osman Bey, düşmanları Konstantin ve Mehmet Bey ile hesaplaşırken, obasını bir araya getirme hedefiyle cümle beylikleri tek bir sancak altında toplamaya çalışacak.

Abone Ol

Konstantin için Son Görev

Osman Bey, Konstantin'i alt etmek için planlarını harekete geçirir. Konstantin, Osman Bey'in bu hamlesine rağmen direnir ve karşı karşıya gelirler. Osman Bey, Konstantin'in oyunlarına nasıl bir son hazırlayacak?

Alaeddin Bey ve Mehmet Bey Arasında Hesaplaşma

Elçim Hatun'a yapılan oyunda Mehmet Bey'in parmağının olduğu ortaya çıkar. Bu durum Alaeddin Bey için bardağı taşıran son damla olur. İki bey arasında hesaplaşma kaçınılmazdır. Bu hesaplaşmanın sonunda, beyliklerin geleceği ne olacak?

Orhan Bey ve Holofira Arasında Ne Olacak?

Orhan Bey, Holofira'nın Bursa'da güvende olmadığını düşünür ve onu götürmek için izin ister. Holofira, Orhan Bey'e nasıl bir cevap verecek?

Alaeddin Bey ve Gonca Hatun'un Düğün Toyu

Osman Bey'in Konstantin'i alt etmesinin ardından obaya dönüşünde, Alaeddin Bey ve Gonca Hatun'un düğün toyu düzenlenir. Her yerde eğlence ve kutlamalar hakim olurken, Osman Bey cümle beyliklere mektuplar gönderir.

Türkler Tek Bir Sancak Altında

Osman Bey, artık devleti kurma zamanının geldiğini belirtir. Türklerin gücü ve birliğiyle beylikleri tek bir sancak altında toplamak isteyen Osman Bey, cümle beyliklere bu konuda çağrıda bulunur. Osman Bey, kutlu İslam davasında kimlerle yola çıkacak?

Kuruluş Osman Oyuncuları

Kuruluş Osman dizisinde Burak Özçivit (Osman Bey), Yıldız Çağrı Atiksoy (Malhun Hatun), Seda Yıldız (Edebalı), Hakan Yılmaz (Kantekuzenos), Özge Törer (Bala Hatun), Rüzgar Aksoy (Turgut Bey), Çağrı Şensoy (Cerkutay), Yiğit Uçan (Boran), Deniz Hamzaoğlu (Bayındır Bey), Nihat Altınkaya (Olof), İpek Karapınar (Frigg), Emin Gürsoy (Kumral Abdal), Berk Erçer (Konur), Almıla Uluer Atabeyoğlu (Bengi Hatun), Kaan Yalçın (Öktem), Burç Kümbetlioğlu (Dursun Fakıh), Abidin Yerebakan (Akça Derviş), Açelya Özcan (Ayşe Hatun), Taha Baran Özbek (Aktemur), Begüm Çağla Taşkın (Ülgen Hatun), Fatih Ayhan (Baysungur), Burak Alp Yenilmez (Kutan), Miray Akay (Alçiçek), Caner Nalbantoğlu (Dan), Aybars Kartal Özson (Orhan), Yaman Balcı (Alaeddin), Cemre Demircan (Fatma), Noyan Üzer (Frodi) gibi başarılı isimler rol almaktadır.