Kore Kültür Merkezi’nden 13. Yıl Özel K-Beauty Kursları Başlıyor Kore Kültür Merkezi’nden 13. Yıl Özel K-Beauty Kursları Başlıyor

Kuşadası Belediyesi’ne bağlı Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, 15 ay boyunca çocuklara 143 bin 100 litre süt dağıttı. Sosyal belediyecilik anlayışı ve vatandaş odaklı hizmetleri ile örnek olan Kuşadası Belediyesi, ülke genelindeki ekonomik kriz karşısında dar gelirli hemşehrilerinin yanında olmaya devam ediyor. Soba, yakacak ve erzak desteğinde bulunan belediye, çocukları da unutmuyor.

2-5 Yaş Arasındaki Çocuklara Ücretsiz Süt

Kuşadası Belediyesi, kentte yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin 2-5 yaş arasındaki çocuklarına, gelişim çağında önemli bir yeri olan sütü ücretsiz olarak dağıtıyor. Her ay Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından önceden alınan taleplere göre, ihtiyaç sahibi ailelere günlük 8 litre süt dağıtılıyor. Ayda ortalama 1200 çocuğun yararlandığı süt desteği projesi kapsamında ekipler, 15 ayda 143 bin 100 litre sütü evlere ulaştırdı.

Başvuru Bilgileri

Kuşadası Belediyesi’nin süt desteğinden faydalanmak isteyen ihtiyaç sahibi aileler, 'sutdestegi.kusadasi.bel.tr' adresinden ve 444 71 14 numaralı Güvercin Masa hattı aracılığıyla başvuru yapabilecekler. Bu projeyle birlikte, Kuşadası’nda yaşayan çocuklar sağlıklı bir şekilde büyümeye devam ediyor.

Kaynak: İHA