Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde 2014 yılında kaybolan Hüseyin B.'nin cesedi, depremde yıkılan evin temelinde bulundu. Olay, Doğanşehir ilçesine bağlı Yuvalı Mahallesi’nde meydana geldi. 2014 yılında aniden ortadan kaybolan Hüseyin B.’den haber alamayan yakınları, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olayla ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

Ekipler, Hüseyin B.’nin cinayete kurban gitmiş olabileceği ihtimali üzerinde durarak, kayıp şahsın eski eşi H.G.’nin evinde arama yaptı. Ancak aramalarda herhangi bir iz bulunamadı. Depremler sonucu H.G.’nin evinin yıkıldığı bilgisi üzerine, ekipler bu sefer kadavra köpeği yardımıyla arama yaptı. Yapılan aramalarda, evin temelinde bir erkeğe ait ceset bulundu ve cesedin kayıp olarak aranan Hüseyin B. olduğu belirlendi.

Hüseyin B.’nin cesedi, olay yerindeki incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Eski eşi H.G. ile olaya karıştıkları tespit edilen A.T. ve kardeşi B.T. yakalanarak gözaltına alındı. Asayiş Şube’deki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu gelişme, kayıp şahıs vakasının cinayetle sonuçlandığını ortaya koyarken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Muş’un Bulanık İlçesinde Meydana Gelen Kazada Can Kaybı 2’ye Yükseldi Muş’un Bulanık İlçesinde Meydana Gelen Kazada Can Kaybı 2’ye Yükseldi

Kaynak: İHA